Fotelja Manja

Cena na upit
arbor namestaj

Detaljniji opis

Fotelja Manja je pažljivo dizajnirana kako bi obezbedila vrhunsku udobnost prilikom sedenja. Njena praktičnost i savremeni dizajn čine je lako uklopivom uz svaki ležaj i garnituru, što je čini idealnim izborom za svaki prostor. Ova standardna fotelja ne samo da pruža udobnost, već i doprinosi estetskom izrazu vašeg enterijera, stvarajući toplu i prijatnu atmosferu u vašem domu.

Fotelja je izrađena sa čvrstom konstrukcijom od kvalitetnog drveta, što joj osigurava stabilnost i dugotrajnost. Sedište se oslanja na posebno dizajnirano žično jezgro, koje pruža odličnu podršku i prilagodljivost. Ova kombinacija materijala omogućava optimalnu udobnost, smanjujući pritisak na telo i omogućavajući dugotrajno sedenje bez nelagodnosti.

Sav nameštaj izrađujemo po meri, ali je za takvu opciju potrebno da poručite u našem salonu, gde Vam pružamo veću slobodu u izboru oblika i boje, kako imamo mnogo veći izbor štofova. Pored izbora štofa i dimenzija, u salonu imate i izbor jastuka, mehanizma otvaranja, štepova i drugih stvari. Izbor je na Vama! U sniženu cenu je uračunat popust od 10% koji se odnosi samo na gotovinsko plaćanje