Uredite svoj prostor
uz premium salone nameštaja

Najveći izbor premium nameštaja na jednom mestu.

Pogledaj sve proizvode

Lista premium salona

KARE – jedan novi svet nameštaja: maštovit i kreativan, nekonvencionalan i nikada dosadan! Budite sigurni da ćete kod nas naći fantastičan nameštaj, rasvetu i aksesoare! Asortiman uključuje fascinatne unikate umetničkih radionica, jedinstvene komade nameštaja koji će vas oduševiti i naravno divnu izradu svih detalja od punog drveta koji će trajati generacijama.

Saloni italijanskog nameštaja Emmeti na tržište u Srbiji dovode italijanske brendove dizajnirane i izrađene isključivo u Italiji. Naši saloni imaju bogato iskustvo u uvozu, distribuciji i prodaji asortimana nameštaja visokog kvaliteta modernog i klasičnog dizajna. Naše iskustvo je u skladu sa željama i potrebama i najprobirljivijih klijenata.

Od osnivanja 1994. godine postavili smo standarde od kojih i dalje ne odstupamo. To su visoke estetske vrednosti, moderan dizajn i beskompromisan kvalitet. Vešte ruke naših majstora oblikuju materijal i ideje pretvaraju u stvarnost.

Casa Familia je brend koji postoji na našem tržistu nameštaja već pet godina, i glavni je diler u Srbiji za Holandske brendove Zuiver, Dutch Bone i White Label Living. Mi smo se opredelili da ponudimo jedinstveni spoj kvaliteta, dobrog i modernog dizajna koji prati aktuelno Evropsko tržište nameštaja po pristupačnim cenama. Pored toga, imamo i malu proizvodnju nameštaja koje realizujemo na zahtev klijenta,kao i usluge potpunog opremanja privatnih i poslovnih objekata.

Catra je brend koji stvara visokokvalitetan i estetski osvešćen nameštaj od kože i punog drveta. Naši komadi su udobni i dizajnirani tako da vremenom dobijaju patinu koja im daje šarm i povećava vizuelnu vrednost. Catra nameštaj je markantan i čini prostor udobnim i toplim dajući mu jak karakter. Naši komadi su istovremeno elegantni i monumentalni. Catru biraju ljudi koji cene udobnost i dugotrajnost.

Fotelja
Želiš da prodaješ?

Prodajte svoj polovni, novi ili stari nameštaj

Saznaj više

Kako SamoNameštaj funkcioniše?

Sa nama iskustvo kupovine i prodaje nameštaja postaje jednostavno
Saznaj više

Kako napraviti dobar oglas?

Nisi siguran kako da napraviš oglas i kako najlakše da prodaš svoj proizvod
Saznaj više