Kako funkcioniše Samonameštaj.com?

Saznajte kako da brzo i lako pronađete ili prodate nameštaj pomoću naše platforme.

Samonameštaj je portal koji olakšava proces kupovine i prodaje nameštaja

Istraži raznovrsnu ponudu nameštaja, sve na jednom mestu
Pronađi salone nameštaja kroz 3D virtualne ture
Jednostavna komunikacija sa pouzdanim prodavcima
Ko smo mi ?

SamoNamestaj.com je vaš savršen izbor kada su u pitanju novi i polovni komadi nameštaja! Naš portal pruža širok izbor kvalitetnog nameštaja, za svačiji ukus i džep. Korisnici sada mogu da pretražuju sav nameštaj na jednom mestu!

Kako samo nameštaj funkcioniše
Kupovina na SamoNamestaj.com

SamoNamestaj.com je idealno mesto za kupovinu novog ili polovnog nameštaja po veoma povoljnim cenama, prateći aktuelnosti i akcije u svetu nameštaja. Naša ponuda obuhvata širok spektar kvalitetnih komada nameštaja za vaš dom ili poslovni prostor, uključujući krevete, sofe, fotelje, stolove, stolice, ormare i mnogo toga drugog.

Kuhinja
Prodaja na SamoNamestaj.com

Ako imate polovni nameštaj koji želite da prodate, ili se bavite izradom nameštaja, ali nemate vaš prodajni kanal, SamoNamestaj.com je pravo mesto za vas! Naš portal vam omogućava da jednostavno i brzo postavite oglas sa detaljnim opisom i slikama vašeg komada nameštaja. Oglas će biti vidljiv velikom broju potencijalnih kupaca koji pretražuju naš sajt u potrazi za kvalitetnim nameštajem po povoljnim cenama.

Zelena sofa
Pronadji svoj nameštaj

Pretraga nameštaja na SamoNamestaj.com je jednostavna i praktična, bez gubljenja vremena. Naš portal vam omogućava da pretražite veliki broj oglasa za novi i polovni nameštaj, koristeći filtere kao što su vrsta nameštaja, cena, lokacija i mnogo toga drugog. Naša baza oglasa se redovno ažurira, tako da uvek možete pronaći najnoviju ponudu nameštaja.

Stolica nameštaj