Prošetajte salonom namestaja pomoću 3D Virtuelne Ture

Pozivamo Vas da se pridružite našoj 3D virtuelnoj turi kroz salone nameštaja

Ovo je inovativan način da istražite našu ponudu nameštaja bez napuštanja udobnosti vašeg doma

Mogućnost posete salonima 24/7
Novo iskustvo u pretrazi i kupovini nameštaja
Brza i efikasna pretraga nameštaja
Virtuelne Ture

Naša virtuelna tura pruža vam mogućnost da istražite svaki kutak našeg salona, da vidite svaki komad nameštaja izbliza i da se osećate kao da ste tamo. Možete se kretati kroz salone i gledati sve detalje koji su vam važni, dok se udobno smestite kod kuće.

3D Virtualne ture
Za koga su ?

Virtuelna tura je savršena za one koji su zauzeti ili žive daleko od salona nameštaja. Takođe, ovo je idealna opcija za one koji žele da planiraju svoju kupovinu unapred i istraže ponudu pre nego što posete salon. Virtuelne ture su postale sve popularnije u današnjem digitalnom dobu i donose brojne prednosti koje privlače ljude širom sveta.

3D Virtualne ture
Prednost Virtuelnih Tura

Virtuelne ture su dostupne 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, što znači da posetioci mogu istraživati prostor kad god to njima odgovara, bez obzira na radno vreme prodavnice ili fizičko prisustvo. Virtuelne ture su dostupne svima, bez obzira na fizičke ili geografske prepreke. Bez obzira da li se nalazite na drugom kraju sveta ili ste ograničeni u pokretu.

3D Virtualne ture
Ušteda vremena

Virtuelne ture štede vreme jer posetioci ne moraju da dolaze fizički na lokaciju, što može biti posebno korisno ako su udaljeni ili nemaju puno vremena za posetu. Izbegnite gužve i redove. Virtuelne ture su odlična opcija za one koji žele da istraže više destinacija u kratkom vremenskom periodu.

3D virtualne ture