Svi saloni nameštaja
na jednom mestu

Uredite svoj dom uz najveći izbor nameštaja

Pogledaj sve proizvode

Lista svih salona

Od male prodavnice nameštaja, kojom je naša priča započela 1993. godine do kompanije koja zapošljava preko 800 ljudi i ima salone u više gradova Srbije, prešli smo dug put. Na tom putu vodila nas je ideja da ponuda nameštaja mora biti dovoljno široka kako bi kupci imali šansu da pronađu adekvatan nameštaj naspram svojih mogućnosti.

Od radionice u dvorištu do savremene fabrike nameštaja. Tahirović nameštaj je porodična firma koja je nastala pre 30 godina u dvorištu porodične kuće. Danas upravljanje firmom preuzima treća generacija porodice Tahirović. Spoj kvaliteta i tradicije. Hvala što već 30 godina verujete u nas.

Dalas Nameštaj je osnovan 1990. godine u Tutinu kao porodična fabrika za proizvodnju tapaciranog nameštaja. Po osnivanju firma je rasla iz dana u dan upošljavajući sve veći broj radnika. Intenzivan ekonomski, tehnološki i investicioni razvoj Preduzeća započeo je 1994. godine izgradnjom moderne fabrike za proizvodnju tapaciranog nameštaja sa najsavremenijom opremom i tehnologijom. Tokom dve decenije duge tradicije i proizvodnog iskustva, Kompanija Dallas Nameštaj stvorila je prepoznatljiv brend kako na tržištu Republike Srbije, tako i na tržištima zemalja u regionu.

Kao najveći turski brend, ModaLife je postao sinonim za kvalitet i stil koji je stigao na Balkan. Naš koncept omogućava vam da na jednom mestu opremite svoj dom uz najbolji odnos cene i kvaliteta, što je formula koja je osvojila Bosfor i proširila se širom sveta. S ponosom vam predstavljamo više od 4500 proizvoda i srdačno vam želimo dobrodošlicu u veliki svet ModaLife kompanije.

Forest je brend premium-kvaliteta, osnovan 1999. godine, sa idejom da pruži posebno iskustvo onima koji umeju da uživaju u vrhunskom kvalitetu, luksuznim materijalima, visokoj estetici i savršenom dizajnu. Stvorili smo prepoznatljiv brend koji je osvojio dobar deo Evrope, i sa osvajanjima ne prestaje.

Stilski skandinavski nameštaj od punog drveta, hrasta i bukve. rRoots je lep, kvalitetan, drveni nameštaj za kuću, hotel ili restoran. Politika naše fabrike se sastoji u tome da pravimo stilski i sveden nameštaj, koji će odisati toplinom punog drveta. Nameštaj rRoots se odlično uklapa u savremeni interijer, ali pri tom on je van vremenski, jer je lepota, kvalitet i prirodno drvo su uvek aktuelni.

Sofa koncept studio na Vračaru otvorio je svoja vrata 2022. godine i od tada predstavlja mesto gde možete ne samo videti naše proizvode, već i naučiti nešto o našoj delatnosti, razrešiti dileme i osećati se kao kod kuće.Osluškujući vaše želje i potrebe, kreirali smo proizvode koji su za kratko vreme zauzeli svoje mesto na tržištu. Ono što ih čini posebnim je moderan dizajn, izuzetan kvalitet postignut saradnjom sa italijanskim modelarom, kao i sa drugim velikim proizvođačima u Srbiji.Iako smo mlada kompanija, objedinjujemo i predstavljamo ponudu vodećih proizvođača nameštaja u našoj zemlji.

Manifold je kompanija koja se bavi opremanjem svih tipova poslovnih prostora od jednostavnih rešenja do najkomplikovanijih zahteva, a u mogućnosti smo da vam ponudimo i projektovanje i izvođenje svih unutrašnjih radova po principu ključ-u-ruke. Manifold je kompanija koja se bavi veleprodajom kancelarijskog nameštaja, akustičnih panela i tapison tabli i zvanični smo zastupnik proizvođača Sunon, Kano, Kingkus, Dimensions i Voxflor. Takodje potrudili smo se da maksimalno optimizujemo nabavku maloprodajnih proizvoda kako bismo mogli da vam ih ponudimo po najpovoljnijoj ceni.

Kompanija Andrijašević je tu da vam izbor dušeka, jastuka, udobne posteljine i dodatne opreme za lak san učini jednostavnim. Bavimo se proizvodnjom dušeka od 1995 godine. Kompanija Andrijašević se sa svojim proizvodnim pogonom rasprostire na preko 6000 kvadratnih metara u Rumi. Decenije iskustva pružile su mogućnost da unesemo inovacije u stvaranje sopstvenog brenda dušeka namenjenog svim generacijama. Razlikujemo se od ostalih proizvođača dušeka jer koristimo pažljivo birane prirodne materijale i kod naših modela se može spavati na obe strane dušeka.

OKS Pillows shop se ističe po ručno rađenim proizvodima, od ukrasnih jastuka do fotelja i taburea. Njihovi jastuci su savršeni za izležavanje, čitanje, jogu, meditaciju i igru, a svaki proizvod je dizajniran sa pažnjom na detalje. Kvalitet i udobnost su na prvom mestu, a kolekcije se redovno osvežavaju kako bi zadovoljile različite ukuse i potrebe. Jednostavnost u održavanju, sa navlakama koje se mogu skinuti i oprati, čini njihove proizvode praktičnim i idealnim za svaki dom.

Posle 20 godina rada jedinstvene Zemlje Čuda, otvorio se prostor i sazrela je želja da život treba da bude čarolija, a dom, kafić, restoran, hotel, vikendica, mesto gde se čuda dešavaju.  Iz želje, rodila se Sunčeva Dolina. Povratak prirodi i ideji da nameštaj treba da bude uzet od nje, da ono što priroda da, primiće nazad, obraditi i iz toga će se kroz plodno tle, ponovo roditi život. Iz tog razloga uvozimo nameštaj od prirodnih materijala, od mango, šišam, recikliranog drveta,  kože i  kovanog gvožđa.

Floem je nastao u septembru 2018. godine kao sinergija vizije dvoje autora, Milene Jovanović i Filipa Vukosavljevića. Floem je zamišljen kao brend koji će srpskom tržištu ponuditi upravo ono što mu nedostaje: nameštaj od masiva domaće proizvodnje ispirisan skandinavskim dizajnom. Polazeći od temelja skandinavskog i mid-century dizajna, kao što su jednostavnost, funkcionalnost, pročišćene linije i moderna estetika, autori žele da stvaraju proizvode koji rezonuju sa vrednostima savremenog čoveka olakšavajući njegovu svakodnevicu.

Salon ekskluzivnog nameštaja u Beogradu. Uredite svoj dom modernim i kvalitetnim nameštajem. Kod nas možete pronaći sve što vam je potrebno za opremanje vašeg doma. Unesite toplinu i prefinjenost u svoj dom!

Wood & Steel koncept izrade nameštaja predstavlja suptilan prelaz od drveta ka metalu i njihovo spajanje u savršenu formu industrijskog dizajna. Spoj elegancije drveta i čvrstoće metala čine naš ručno izrađeni nameštaj sofisticiranim i upečatljivim. U našoj proizvodnji kao osnovu koristimo masivno drvo – orah, hrast, bagrem i jasen, koje kombinujemo sa inoksom, metalom i staklom.  Funkcionalnost, stabilnost i pametan dizajn naših proizvoda umnogome će doprineti uređenju vašeg doma ili poslovnog prostora, kao i kafića, restorana ili hotela.

FURNIX DOO, kao generalni uvoznik kancelarijskog nameštaja Nowy Styl Group, pruža podršku svim pravnim licima u opremanju svojih poslovnih prostora. Počev od kancelarijskog nameštaja i stolica, u ponudi je i nameštaj za konferencijske sale, prostore za odmor, čekaonice, arhive kao i amfiteatre.

Fotelja
Želiš da prodaješ?

Prodajte svoj polovni, novi ili stari nameštaj

Saznaj više

Kako SamoNameštaj funkcioniše?

Sa nama iskustvo kupovine i prodaje nameštaja postaje jednostavno
Saznaj više

Kako napraviti dobar oglas?

Nisi siguran kako da napraviš oglas i kako najlakše da prodaš svoj proizvod
Saznaj više