Bračni krevet BIJOU

Cena na upit
Atlas

Detaljniji opis

Jedna reč koja ovaj krevet opisuje…Luksuz. Težimo da obezbedimo maksimalni rezultat u originalnosti, dizajnu i udobnosti. Pravi primer je francuski ležaj Bijou. Karakterističan chesterfield stil krasi visoko uzglavlje, koje dominira svojim luksuznim izgledom. Ovaj šarmantni krevet ne samo da će učiniti vašu spavaću sobu lepom, vec ćete i spavati kao nikada do sada.

Iz bogate palete boja i vrsta materijala sortiranim po cenovnim kategorijama odaberite jednu od najfinijih italijanskih koža ili luksuznih štofova po vašem ukusu.
Odaberite završnu obradu i boju savršeno ukomponovanih nogica koje u zavisnosti od modela mogu biti izrađene od drveta ili metala.

Classic mehanizam podrazumeva sistem za spavanje sa podizanjem podnice dušeka na gasni mehanizam. Nosač dušeka izrađen je od drvenih letvica u metalnom ramu. Za dušek širine 160cm postoji jedna metalna šipka po sredini nosača na koju se oslanjaju letvice, dok za dušek širine 180cm postoje dve metalne šipke radi stabilnijeg oslanjanja. Pod sanduka za posteljinu u donjoj zoni izrađen je od iverice presvučene retexom.

*za tehničke specifikacije preuzmi dokument KLIKNI