CALM kancelarijska stolica

Cena na upit
manifold

Detaljniji opis

Calm je ekskluzivna kancelarijska stolica renomiranog proizvođača SUNON koja će svakom prostoru dati dozu visokog novoa luksuza. Glatke linije aluminijumske konstrukcije i kvalitetna koža sa Durkopp Adler tehnikom štepovanja zahlavne su za premijum izgled ove stolice. Kvalitetan mehanizam omogućava dobra podešavanja nagiba stolice i daje jak osećaj udobnosti i nakon duže provedenog vremena sedenja.

*7 GODINA GARANCIJE

BESPREKORAN SPOJ MATERIJALA

Rukohvati su jednodelni i pričvršćeni su bez korišćenja ijednog šrafa. Dodatno su obloženi kožim za nežan i topao dodir. Za šavove je zadužena Durkopp Adler oprema koja koristi kompjuterski programirane procese za preciznu kontrolu hoda i zatezanja potisnog voda, a ceo sistem se automatski prilagođava debljini materijala.

ERGONOMIJA

Sunđer na sedištu je velike gustine kako bi zadržao elastičnost i integriter oblika i tokom dužeg sedenja. Snažna apsorpcija vlage i prozračnost dodatno poboljšavaju udobnost sedenja. Naslon za leđa je prilagođen prirodnoj krivini ljudskog tela pružajući svestranu podršku korisnicima i maksimalno opušten položaj.

OVDE MOŽETE PREUZETI – CALM BROŠURA