Bračni krevet ELEONORA

Cena na upit
Atlas

Detaljniji opis

Mogućnost kombinovanja različitih materijala daje ovom krevetu specijalni šarm, čineći ga s jedne strane urbanim, a sa druge ekstremno elegantnim. Uzglavlje i okvir kreveta skladnih dimenzija, zajedno čine kompoziciju koja mami uzdahe. Karakteristični ukrasni kederi i dugmići u drugom materijalu odnosno boji, detalj su koji ovaj model izvaja i zbog čega ćete ga sigurno zapamtiti. Odabirom ovog modela oplemenićete prostor i dodati mu notu klasične elegancije.

Iz bogate palete boja i vrsta materijala sortiranim po cenovnim kategorijama odaberite jednu od najfinijih italijanskih koža ili luksuznih štofova po vašem ukusu.

Classic mehanizam podrazumeva sistem za spavanje sa podizanjem podnice dušeka na gasni mehanizam. Nosač dušeka izrađen je od drvenih letvica u metalnom ramu. Za dušek širine 160cm postoji jedna metalna šipka po sredini nosača na koju se oslanjaju letvice, dok za dušek širine 180cm postoje dve metalne šipke radi stabilnijeg oslanjanja. Pod sanduka za posteljinu u donjoj zoni izrađen je od iverice presvučene retexom.

*za tehničke specifikacije preuzmi dokument KLIKNI