H2 Kancelarijska stolica

46.750 RSD
manifold

Detaljniji opis

H2 je ergonomska stolica renomiranog proizvođača SUNON, dizajnirana i izrađena po najmodernijim standardima koje će vam uz pomoć svojih podešavanja omogućiti najidelaniji položaj sedenja prilagođen vašoj građi i vašim navikama sedenja. Za maksimalan komfor i pravilan položaj sedenja zadužena su podešavanja naslona za glavu, naslona za ruke, sedišta, naslona za leđa i lumbarne podrške.

*7 GODINA GARANCIJE

PODEŠAVANJE LUMBARNE PODRŠKE

Četvrti i peti deo lumbarne regije su najosetljiviji na zamor. Desetostepeno podešavanje u rasponu od 56mm i inovativni sistem fiksne tačke podesivog dela omogućavaju H2 stolici da efikasno smanji mogućnost uvijanja i utonuća struka i time spreči probleme vezane za lumbarni deo.

FLEKSIBILNO TILTNO PODEŠAVANJE

Tiltno podešavanje u četiri stepena omogućava prirodan položaj u svakom režimu vaših dnevnih aktivnosti na radnom mestu. Bilo to za vreme rada na računaru, tokom čitanja, pauze za užinu ili meditacije, podešavanje sedišta od 55m po dubini svojom fleksibičnošću omogućiće punu podršku sedalnog dela za sve korisnike bez obzira na navike sedenja i građu tela.

OVDE MOŽETE PREUZETI-H2 BROŠURA