WINGER kancelarijska stolica

30.250 RSD
manifold

Detaljniji opis

Winger je ergonomska stolica renomiranog proizvođača SUNON koja će uz pomoć podesivih elemenata kao što su naslon za glavu, rukohvati, sedište, naslon za leđa i lumbarna podrška omogućiti svakom korisniku da pronađene idealnu konfiguraciju i pruži maksimalni komfor i obezbediti najpravilniji položaj sedenja

Ova stolica se odlično pokazala u kombinaciji sa UP-1 stolom sa podesivom visinom gde korisnik može kombinovati rad u sedećem položaju sa radom u stojećem položaju.

Dostupne u raznim bojama. Dva maloprodajna modela. MODEL1 i MODEL2.

*7 GODINA GARANCIJE

PODEŠAVANJE KOMPONENTI

Razna podešavanja omogućiće vam da odabereti najergonomičniju formu stolice koja će najviše odgovarati vašem telu. Podesivi rukonasloni po visini, dubini i uglu, podesiva krilca za lumbarnu podršku, sedište podesivo po visni i dubini i naslon za glavu podesiv po visini su zaslužni za veoma dugo sedenje bez osećaja zamora.

PAMETNA STOLICA KOJE BRINE O VAŠEM ZDRAVLJU

U razvoju je pametan sistem sa senzorom koji se ugrađuje u sedište koji beleži i prati signale tokom sedenja kao što su raspored težine, vreme sedenja, otkucaje srca i tempo disanja. Kroz centar za procesiranje podataka korisnik bluetooth konekcijom može prikupiti podatke merene u vremenu i na osnovu pruženih informacija može korigovati i poboljšati svoje dnevne navike sedenja. Sistem će pokazati da li korisnik provodi previše vremena u sedećem položaju i da li je potrebno rezervisati više vremena za pauze u radu. Takođe će vam preporučiti telesne vežbe koje možete raditi tokom pauze kako biste nakon dugog radnog dana ostali sveži i bili spreni da kvalitetno provedete slobodno vreme.

BUDUĆNOST SEDENJA

Sistem će pokazati da li korisnik provodi previše vremena u sedećem položaju i da li je potrebno rezervisati više vremena za pauze u radu. Takođe će vam preporučiti telesne vežbe koje možete raditi tokom pauze kako biste nakon dugog radnog dana ostali sveži i bili spremni da kvalitetno provedete svoje slobodno vreme.

OVDE MOŽETE PREUZETI – WINGER BROŠURA