Francuski ležaj Luka

Cena na upit
arbor namestaj

Detaljniji opis

Francuski ležaj Luka je prefinjeno-moderanog dizajna koji daje luksuznu notu vašem spavaćem prostoru. Ovaj elegantni komad nameštaja nije samo estetski privlačan, već nudi i praktičnu prednost u vidu kutije za odlaganje posteljine.

Mehanizam podizanja pomoću gasnih amortizera omogućava korišćenje kutije za odlaganje posteljine na diskretan način, oslobađajući prostor u vašoj sobi i čineći je urednijom. Ova praktična karakteristika čini skladištenje posteljine još praktičnijim, a pristup istoj jednostavnijim.

Pored toga, Francuski ležaj Luka nudi mogućnost ojačavanja jezgra, pružajući dodatnu podršku i udobnost prilikom spavanja. Takođe, postoji opcija kupovine ležaja bez ugrađenog dušeka, omogućavajući vam da odaberete dušek po vašoj želji i potrebama.

Konstrukcija: Francuski ležaj Luka izrađen je od punog drveta, pružajući trajnost i pouzdanost u poređenju sa ivericom. Ova konstrukcija osigurava da je ležaj čvrst, stabilan i dugotrajan, pružajući vam miran san i udobnost. Pored toga, upotreba punog drveta doprinosi i estetskom aspektu, dodajući prirodnu toplinu i karakter nameštaju.

Ispuna dušeka: Ležaj je opremljen zičanim jezgrom u kombinaciji sa penom gustine 30 grama, a postoji mogućnost dodatnog ojačavanja jezgra za optimalnu podršku i udobnost prilikom spavanja. Ova kombinacija materijala osigurava da ležaj pruža udobnost i podršku vašem telu tokom noći.

Standardne dimenzije

80/90/100/120/140/150/160/180/200 x 200 cm

Sav nameštaj izrađujemo po meri, ali je za takvu opciju potrebno da poručite u našem salonu, gde Vam pružamo veću slobodu u izboru oblika i boje, kako imamo mnogo veći izbor štofova. Pored izbora štofa i dimenzija, u salonu imate i izbor jastuka, mehanizma otvaranja, štepova i drugih stvari. Izbor je na Vama! U sniženu cenu je uračunat popust od 10% koji se odnosi samo na gotovinsko plaćanje.