Bračni krevet BELLA

Cena na upit
Atlas

Detaljniji opis

Prelepo oblikovani jastuci uzglavlja, punjeni sunđerom daju u isto vreme nežan i čvrst oslonac. Kombinacija ravnih i kosih linija odlikuje francuski ležaj Bella. Model koji svojim izgledom može biti pravo rešenje kako za moderne, tako i za klasično uređene prostore. Kose i ravne linije baze kreveta, u kontrastu su sa pufnastim jastucima uzglavlja, koji daju osećaj pravog komfora. Bilo da izaberete štof, kožu ili kombinaciju materijala i boja, u svakom slučaju izgleda fantastično.

Iz bogate palete boja i vrsta materijala sortiranim po cenovnim kategorijama odaberite jednu od najfinijih italijanskih koža ili luksuznih štofova po vašem ukusu.

Classic mehanizam podrazumeva sistem za spavanje sa podizanjem podnice dušeka na gasni mehanizam. Nosač dušeka izrađen je od drvenih letvica u metalnom ramu. Za dušek širine 160cm postoji jedna metalna šipka po sredini nosača na koju se oslanjaju letvice, dok za dušek širine 180cm postoje dve metalne šipke radi stabilnijeg oslanjanja. Pod sanduka za posteljinu u donjoj zoni izrađen je od iverice presvučene retexom.

*za tehničke specifikacije preuzmi dokument KLIKNI