MAXIM kolekcija - Kancelarijski stolovi

Cena na upit
manifold

Detaljniji opis

Maxim je kolekcija namenjena direktorskim kancelarijama i kancelarijama visokog profila. Koncizne i uredne linije upotpunjene teksturom Feliks lešnika, mat kožnom i aluminijumskim umetcima po ivicama doprinose snažanom i čvrstom obliku. Kolekcija se sastoji od radnog stolova „L“ oblika u 3 veličine, ormara i polica, stolova za sastanke i klub stolova.

Ukombinujte ovu kolekciju sa nekom od naših ekskluzivnih stolica. Posetite nas i napravićemo idealnu kombinaciju za vas.

*7 GODINA GARANCIJE

FUNKCIONALNOST

Dosta mesta za odlaganje i kutija sa priključcima za jaku i slabu struju samo su neke od funkcionalnih odlika ove kolekcije.

DIZAJN

Konture pod uglom od 45 stepeni su glavna odlika ove kolekcija postignuta spacijalnim aluminijumskim profilima koji se uklapaju u elemente od oplemenjene iverice. Ovakva kombinacija odaje ekskluzivan luksuzan izgled po ceni koja će se uklopiti u vaš budžet.

PRAKTIČNOST

Ormari iz kolekcije Maxim će vam pored prostora za odlaganje radne dokumentacije omogućiti i mesto na kome možete da odložite lične stvari pa i neki komad garderobe.

OVDE MOŽETE PREUZETI – MAXIM BROŠURA