Polica Orion

Original price was: 84.959 RSD.Current price is: 72.216 RSD.
Tahirović

Detaljniji opis

Orion – Moderne police za knjige koje obogaćuju vaš prostor

Predstavljamo vam Orion, elegantnu i modernu policu za knjige koja donosi sofisticirani dodir u vaš dom ili kancelariju. Sa svojim jedinstvenim dizajnom i kvalitetnim materijalima, Orion se ističe kao funkcionalan komad nameštaja koji pruža i estetski užitak.

Orion je savršen spoj minimalizma i praktičnosti. Izrađena od visokokvalitetnog drveta, ova polica garantuje trajnost i stabilnost, čime obezbeđuje dugotrajno zadovoljstvo korisnika. Njen moderni dizajn sa čistim linijama i glatkim površinama čini je odličnim izborom za savremene enterijere.

Ova polica nudi dovoljno prostora za organizaciju vaših omiljenih knjiga, dekorativnih predmeta i uspomena. Sa više otvorenih polica, Orion omogućava da istaknete vaše omiljene knjige i dodatke, čineći ih centralnim elementima u vašem prostoru.

Uz estetske kvalitete, Orion donosi i funkcionalnost. Njene dimenzije su pažljivo osmišljene kako bi se uklopile u različite prostore, čineći je odgovarajućim izborom kako za manje sobe, tako i za prostrane dnevne boravke. Praktičnost je dodatno naglašena izdržljivošću i lakoćom održavanja.

Dimenzije proizvoda

Težina: 21 kg
Dimenzije: 30 × 60 × 240 cm