Stolar

Dogovor
Vojvodina, Novi Sad

02.12.1969.

Detaljniji opis

Izvodimo vrste stolarsko tesarskih radova radova na izradi nameštaja u sklopu uređenja enterijera, ili drvnog asortimana za eksterijer sa posebnim osvrtom na dečiji nameštaj i proizvodnju dečijih kućica za igru, po sistemu ključ u ruke za područije Novog Sada i okoline. Koristimo moderne modele za bezbednu okolinu za decu i sa određenim merama vršimo izvođenje izrade nameštaja ili dodatnih komponenti.

Postavljanje gips tabli, u sklopu termoizolacije, spušteni plafoni, pregradni zidovi, obloga zida na metalnoj konstrukciji, popravka enterijera nakon ugradnje PVC stolarije ili nekog od elemenata stolarije; su aktivnosti koje se kombinuju sa napomenutom radi uređenja enterijera ili okoline za decu.

Renoviranje adaptacije prostora, knauf rigips gipsarski radovi, pored ovih aktivnosti pokrivamo i elektromonterske radove radi izgradnje funkcionalne celine enterijera, na postavljanju rasvete, elektroinstalacija ili automatske kontrole rada uređaja kod smart housing concepta izgradnje.

Kao poseban segment Završno Zanatskih radova možemo uraditi celokupnu adaptaciju starih stanova ili kuća, radi povećanja vrednosti i povećanje energetske efikasnosti kao i povećanju standarda života.

Možete dodatni materijal pogledati na Inst profilu @greengroupindustries, što je i ime firme, koja se primarno bavi razvojem projekata održivog razvoja www. green-group. rs  mail: office@green-group. rs i na tel 0642054288 (Viber, Whats Up, Signal, SMS područije NS i okolina)