Trpezarijski sto Alaska

Original price was: 179.580 RSD.Current price is: 152.643 RSD.
Tahirović

Detaljniji opis

Alaska kolekcija – Simbol Moderne Elegancije
Dobrodošli u našu izvanrednu kolekciju pod nazivom “Alaska” – ne samo kompletan asortiman savremenog nameštaja, već i izraz čistih linija i besprekornog dizajna. Ova kolekcija je stvorena s ciljem da unese notu moderne elegancije u vaš prostor, stvarajući ambijent koji se ističe po svojoj sofisticiranosti.
Svaki komad nameštaja u Alaska kolekciji pažljivo je dizajniran i izrađen, kombinujući funkcionalnost s estetikom. Inspirirana savremenim trendovima, linije su čiste i minimalističke, a materijali su odabrani s najvećom pažnjom prema kvalitetu i izdržljivosti. Ovde ćete pronaći sve što vam je potrebno za opremanje vašeg doma ili poslovnog prostora u skladu s najnovijim standardima savremenog dizajna.
Svojom kombinacijom elegancije, praktičnosti i modernog izgleda, Alaska kolekcija poziva vas da stvorite ambijent u kojem ćete se osećati udobno i inspirisano. Otkrijte raznolike mogućnosti koje vam ova kolekcija pruža i osvežite svoj prostor modernim komadima koji će trajati i ostaviti neizbrisiv utisak.

  • Materijal : Farbani medijapan i keramička ploča