Trpezarijski sto Aqua

Original price was: 136.263 RSD.Current price is: 115.823 RSD.
Tahirović

Detaljniji opis

Dobrodošli u našu ekskluzivnu Aqua kolekciju – spoj modernog luksuza i inovativne izrade. Ova kolekcija je stvorena s posebnom pažnjom prema detaljima i estetici, kako bi vaš prostor zračio elegancijom i sofisticiranošću.
Svaki komad nameštaja iz Aqua kolekcije izrađen je od pažljivo odabranih materijala – kombinacije furniranog medijapana i visokokvalitetne PVC folije koja verno simulira izgled mermera. Ova kombinacija materijala čini svaki komad nameštaja izuzetno izdržljivim i lako održavljivim, dok istovremeno pruža bezvremensku estetiku koja će oduševiti svakog posmatrača.
Jedna od najimpresivnijih karakteristika Aqua kolekcije je njen savremeni dizajn koji se odlikuje čistim linijama, minimalističkim oblicima i sofisticiranim detaljima. Svaki komad nameštaja je pažljivo oblikovan kako bi se uklopio u različite enterijere i stvorio harmoničnu atmosferu.
Osim estetskog aspekta, Aqua kolekcija takođe naglašava funkcionalnost. Svaki komad nameštaja dizajniran je s ciljem da zadovolji potrebe savremenog života, pružajući udobnost i praktičnost u svakodnevnom korišćenju.

  • Materijal : Furnirani medijapan sa PVC folijom na površini
  • Dimenzije: 100 × 212 × 76 cm