MIX modularna kolekcija - Kancelarijski stolovi

Cena na upit
manifold

Detaljniji opis

Mix je najnovija kolekcija kancelarijskih stolova i radnih stanica koja svojim modularnim sistemom pruža veliku fleksibilnost i odabir kombinacija, a sve to po veoma pristupačnoj ceni. Čak ćete i za najzahtevniji kancelarijski prostor pronaći optimalnu kombinaciju. Moguće je odabrati tri vrste ramova, a profili su šestougaoni sa mekim i zaobljenim ivicama. Kolekcija ima i svoju seriju fiokara koji mogu biti ugradni čime se zamenjuje jedan metalni ram i čina dodatna ušteda.

Jedan kancelarijski sto može biti potpuno kompletiran sa sistemom za kabliranje, gornjim pregradama i donjim pregradama za privatnost pružajući pritom i u ovom segmentu nekoliko opcija. Ovaj sistem će vam ponuditi gotovo sve, od stolova za menadžere i nezavisnih stanica pa do kombinovanih sistem za više korisnika.

OBLIK NOGARA

Mogu se odabrati tri tipa nogara, klasične „P“ ravne, zatvorene kutijaste „O“ i nagnute „A“. Pored oblika, nogare mogu doći u 3 boje, Mateor tamno sive, Morandi nežno zelene i Pesak bele.

SPECIFIČAN DIZAJN

Kako bi cela kolekcija dobila specifičan izgled, za izradu nogara se koriste specijalni kutijasti profili trapezastog preseka.

SISTEMI ZA KABLIRANJE

Klijent je u mogućnosti da odabere tri tipa sistema za kabliranje ispod ploče stola. Svaki od ovih sistema vam daje mogućnost da odvojite energetske kablove od mrežnih kako ne bi došlo do eventualne male indukcije naizmenićne struje u mrežnom kablu što bi potencijalno uzrokovalo umanjenja protoka podataka, a u ekstremnim slučajevima i otkaz mrežnih komponenti.

OPCIJE FIOKARA

U sklopu MIX kolekcije kancelarijskih stolova možete odabrati i nekoliko tipova fiokara, sa dve ili tri fioke. fiokari mogu biti mobilni na točkićima ili fiksni čime se postiže optimizacija troškova jer se umanjuje korišćenje metalnih modula kao što su nogare, vezači i konektori. Takođe za mobilne fiokare nudimo i jastučiće koji vaš fiokar pretvaraju tabure.